top of page

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij, stel hem dan gerust!

 • Wat is een FAQ-onderdeel?
  Een FAQ-onderdeel kan gebruikt worden om veelgestelde vragen over je bedrijf te beantwoorden, zoals 'Naar welke landen verzenden jullie je producten?', of 'Hoe kan ik een dienst boeken?'.
 • Waarom zijn FAQ's belangrijk?
  Met FAQ's help je websitebezoekers snel antwoorden te vinden op veelgestelde vragen over je bedrijf en zorg je ervoor dat ze eenvoudiger kunnen navigeren.
 • Waar kan ik mijn FAQ's toevoegen?
  FAQ's kunnen aan elke pagina op je website of je Wix mobile app worden toegevoegd, zodat deze op elk gewenst moment te bekijken zijn.
 • Hoe voeg ik een vraag en antwoord toe?
  Volg deze 4 stappen om een nieuwe FAQ toe te voegen: 1. Beheer FAQ's vanaf je dashboard of in de Editor. 2. Voeg een vraag en antwoord toe. 3. Wijs je FAQ toe aan een categorie. 4. Klik op 'Opslaan' en op 'Publiceren'. Je kunt je FAQ's op elk gewenst moment bijwerken.
 • Kan ik een afbeelding, video of GIF aan mijn FAQ toevoegen?
  Ja. Volg deze 4 stappen om media toe te voegen: 1. Beheer FAQ's vanaf je dashboard of in de Editor. 2. Maak een nieuwe FAQ of bewerk een bestaande FAQ. 3. Klik vanuit het antwoordtekstvak op het video-, afbeeldings-, of GIF-pictogram. 4. Voeg media vanuit je bibliotheek toe en sla dit op.
 • Hoe kan ik de titel van mijn veelgestelde vragen wijzigen?
  Je kunt de titel bewerken via het tabblad 'Instellingen' in het FAQ-onderdeel in de Editor. Om de titel uit je mobiele app te verwijderen, ga je naar het tabblad 'Site en app' in je Wix owners-app en tik je op 'Aanpassen'.

Where can I buy the course?

Change the text and make it your own. Click here to begin editing.

Do you have gift vouchers? 

Change the text and make it your own. Click here to begin editing. Cotton candy jujubes cake marshmallow!

Where is Coaching based? 

Change the text and make it your own. Click here to begin editing.

What do I get after purchase?

Change the text and make it your own. Click here to begin editing. Bonbon caramels cake!

Do you have gift vouchers? 

Change the text and make it your own. Click here to begin editing. Cotton candy jujubes cake marshmallow!

Can I use your logo?

Change the text and make it your own. Click here to begin editing.

What is your refund policy?

Change the text and make it your own. Click here to begin editing. Caramels pie jujubes cake jelly beans shortbread.

Where is Coaching based? 

Change the text and make it your own. Click here to begin editing.

How might I check the situation with my request? 

Change the text and make it your own. Click here to begin editing. Gingerbread macaroon.

"Het coach traject 'Wie ben ik?' heeft me stil doen staan bij alle mooie kwaliteiten die ik in me heb. Ik ben me vooral bewust geworden van hoe ik meer m’n balans kan vinden in het leven en waar ik nog kan groeien."

 

Annemiek

Wat anderen zeggen

"Wat ik vandaag tijdens de coach sessie heb gehoord, bevestigt en versterkt mijn gevoel op het juiste pad te zijn. Zo fijn! Een gevoel van dankbaarheid verspreidt zich door mijn lichaam. Dankjewel voor deze prachtige ervaring."

 

Nicky

"Op een rustige en oordeelloze manier vertelt Gabie me over mijn unieke kwaliteiten en uitdagingen. Het verbaast me hoe het allemaal klopt! Mijn balanskleur voelt wel ongemakkelijk en verheldert meteen wat ik nodig heb."

 

Merel

Gabie Devaney

HELLO, IK BEN GABIE

Creatieve verbinder

Ik heb me altijd anders gevoeld. Was als kind al creatief met een rijke fantasie. Pas toen ik zelf moeder werd realiseerde ik me hoe gevoelig ik ben. Ik heb veel gereisd en heb 16 jaar in het buitenland gewoond en dat heeft me een andere kijk op het leven gegeven. De zoektocht naar mezelf heeft pieken en dalen gekend, waarvan de moeilijkste periodes mij uiteindelijk het meeste gebracht hebben. Dit inzicht kwam pas later! 

Door weer te durven voelen, heb ik mijn hart geopend en ontdekt hoe magisch het leven is als ik in verbinding blijf met mezelf. Dan sta ik stevig, zijn er geen twijfels en voel ik mij verbonden met alles en iedereen. Dát gevoel gun ik jou ook. Open de deur naar je hart en transformeer je leven.

Gratis Reconnect Your Heart meditatie

Ervaar hoe eenvoudig het is om even een klein momentje voor jezelf te nemen en met behulp van een korte geleide meditatie weer in verbinding te komen met je hart.

Gabie Devaney

"There is a waterfall of wisdom at your fingertips, if you would only reach a little further in."

- Fia -

bottom of page