top of page
GabieDevaney-ReconnectYourHeart-Healing-PersoonlijkeKrachtCoach-37-edit2.jpg

Hi, ik ben Gabie

Ik deel graag mijn verhaal met de hoop jou te inspireren om ook de regie over jouw leven en geluk weer in eigen handen te nemen.

HET LEVEN ALS LEERMEESTER

My journey

Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven. Ik heb ruim 20 jaar als grafisch vormgever gewerkt en daarnaast heeft mijn nieuwsgierigheid naar spiritualiteit en healing geleid tot een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei. 

Naast alle opleidingen en cursussen die ik gevolgd heb, leerde ik het meeste van het leven zelf. Reizen en in het buitenland wonen lieten me zien dat dingen ook anders kunnen dan hoe ik in Nederland gewend was. Nieuwe perspectieven. Ik leerde verantwoordelijkheid nemen. Als je iets wilt bereiken of veranderen in je leven, lukt dat alleen als dat verlangen écht helemaal uit jezelf komt en je ook écht bereid bent om daar stappen voor te ondernemen. Hoe spannend dit ook is!

Gabie Devaney
Gabie Devaney
Gabie Devaney
Gabie Devaney

Zo kreeg ik een les in overgave. Als jong meisje droomde ik al van moeder worden en toen dat bijna onmogelijk bleek, volgden er zeven moeilijke jaren met veel verdriet en eenzaamheid. Ik trok me terug in moeder natuur (noord-west Ierland) en ontdekte de kracht van dankbaarheid en acceptatie. De geboorte van ons wonderkind in 2011 maakte een diepe impact. Mijn mooiste creatie ooit. Overgeven is niet opgeven, maar vertrouwen...

Ik verloor mezelf in het moederschap. Letterlijk. Na onze verhuizing terug naar Nederland in 2015 was ik totaal op. Ik investeerde in mijn welzijn en met de hulp van een coach en Reconnective Healing kwam ik weer in verbinding met mijn gevoel. Dit hele proces was life-changing en resulteerde in het oprichten van praktijk Reconnect Your Heart. Mijn eigen journey bracht een groot verlangen met zich mee om een ander te ondersteunen in die zoektocht naar jezelf.

"The magic happens outside your comfort zone"

Mijn aanbod van healing sessies breidde zich al snel uit met dotpaint workshops, nadat ik zelf ervaren had hoeveel rust en voldoening deze creatieve activiteit mij bracht. Zo kwamen mijn twee passies, persoonlijke bewustwording en creativiteit, samen. Sinds 2021 bied ik onder de naam Dotpaint Academy een jaartraining aan en losse workshops met als doel om op een creatieve manier weer in verbinding te komen met je hart en je intuïtie.

Gefascineerd door de kleurkeuzes van cursisten, verlangde ik naar verdieping en kwam de opleiding tot Persoonlijke Kracht Coach op mijn pad. Deze op kleur gebaseerde methodiek heeft mijn essentie echt in beeld gebracht! Ik heb ontdekt wat mijn grootste kracht is, waar ik ten diepste naar streef en waar mijn valkuilen liggen. Transformerend! De innerlijke rust die dit teweeg heeft gebracht en het vertrouwen in mezelf en het leven gun ik iedereen. Zo begint voor mij een nieuwe fase...

Gabie Devaney
Gabie Devaney
Gabie Devaney
Gabie Devaney

IK WIL GRAAG VAN BETEKENIS ZIJN

Mijn aanbod

Dat wat de grootste impact heeft gehad op mijn persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, vormt mijn aanbod en deel ik graag met jou, zodat ook jij vanuit jouw kracht kunt gaan leven en je vol zelfvertrouwen jouw pad kan gaan uitstippelen.

Ik geloof dat er niet één manier is om in verbinding te komen met jezelf. Belangrijker is dat jij ontdekt wat voor jou werkt. Weet dat je van harte welkom bent om te komen ervaren wat een healing sessie je brengt of kom dot voor dot dichterbij jezelf tijdens een creatieve dotpaint workshop en jaartraining.

Wil jij écht transformeren en ontdekken wie jij werkelijke bent? Kies dan voor het coachtraject Wie ben ik? Door jouw licht volop te laten stralen, maak jij de grootste impact! 

Hoe anderen mij omschrijven

Ik voel me dankbaar bij het lezen van deze mooie woorden van mijn klanten...

Intuïtief

Gabie is goed in het intuïtief aanvoelen van, luisteren naar en afstemmen op andere mensen. Ze haalt daarbij de essentie naar boven.

Creatief

Gabie is creatief in denken en doen. Haar liefde voor creativiteit brengt ze op een enthousiaste manier over op de ander.

Oog voor detail

Gabie is een echte professional en verzorgt alles tot in de puntjes. Ze creëert een fijne, rustige sfeer waardoor je je welkom voelt.

Liefdevol

Gabie ziet mij, alsof ze door me heen kan kijken en ondersteunt me op een liefdevolle manier waardoor ik me veilig voel.

Anchor GRATIS DOWNLOAD

Gratis Reconnect Your Heart meditatie

Ervaar hoe eenvoudig het is om even een klein momentje voor jezelf te nemen en met behulp van een korte geleide meditatie weer in verbinding te komen met je hart.

Bedankt. Kijk in je mailbox.

Gabie Devaney

let's connect

instagram icon
bottom of page