top of page
GD-ReconnectYourHeart-Healing-PersoonlijkeKrachtCoach-27-edit.jpg

Reconnective Healing

Healing betekent niks anders dan heel-zijn. Ons wonderlijke lichaam regelt dat helemaal zelf, maar soms kan het daar wel wat ondersteuning bij gebruiken.

GabieDevaney-ReconnectYourHeart-Healing-PersoonlijkeKrachtCoach-38-half.jpg

GEEN BEHANDELING MAAR VERANDERING

Wat houdt het in?

Reconnective Healing® is een holistische, energetische manier van healing. Het stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam en brengt je weer in verbinding met jouw essentie. Zo keer je terug naar jouw oorspronkelijke staat van zijn en kun je lichamelijk, mentaal en emotioneel weer in balans komen. Aangezien RH zich niet focust op symptomen, is het geen therapie of behandeling. Het is verandering.

In 2014 volgde ik trainingen bij Dr. Eric Pearl en voelde ik meteen... dit is anders! Daar waar mijn handen te werk gaan is beweging te zien, zonder dat ik het lichaam aanraak! Onmogelijk om in woorden uit te leggen. Ik zie en voel het en daarom weet ik gewoon dat er iets magisch plaatsvindt. 

Weet dat je van harte welkom bent voor een Reconnective Healing® sessie of The Reconnection®. Hieronder kun je meer lezen over wat dit je kan brengen en wat het verschil is. Voor meer informatie over Eric, wetenschappelijk onderzoek en hoe je zelf RH kunt leren, ga naar www.thereconnection.com.

Reconnective healing
Reconnective healing
Reconnective healing
Reconnective Healing
Claire healing.jpg

Reconnective Healing Sessie

Iedereen ervaart Reconnective Healing op zijn eigen, unieke manier. Soms merk je al verandering na 1 sessie, soms duurt het 2 of 3 sessies. Weet dat de healing altijd komt zoals het voor jou bedoeld is... niet hoe jij bedacht hebt. Ik creëer een veilige sfeer zodat jij je helemaal open kunt stellen om te ontvangen.

Kies voor een RH sessie als je...

 • de verbinding met jezelf wilt herstellen 

 • verlangt naar innerlijke rust en ontspanning

 • oude stukken wilt verwerken (loslaten) zonder woorden

 • jouw zelf-genezende vermogen een boost wilt geven

 • nieuwsgierig bent naar deze helende frequenties

 • jouw bewustzijn en zelfvertrouwen wilt vergroten

 • fysieke klachten op een alternatieve manier wilt aanpakken

 • grote veranderingen meegemaakt hebt en balans zoekt

 • herstellende bent van een burn-out of ziekte

Praktische informatie: Een RH sessie duurt ±60/75 min. waarvan je ±30/40 min. geheel gekleed op een massagetafel ligt. Het voor- en nagesprek neemt ±30 min. in beslag. Aanbevolen wordt om 1 tot 3 sessies te ondergaan met idealiter 1 tot 2 weken er tussen. Een RH sessie kun je ook op afstand ervaren! Mocht je nog vragen hebben? Neem dan gerust contact op.

Reconnective Healing - 1 sessie (praktijk of afstand) € 95,-

Reconnective Healing - bundel van 3 sessies € 270,-

The Reconnection

The Reconnection

The Reconnection brengt balans en groei en geeft een gevoel van diepe verbondenheid met jezelf en het grotere geheel. Dit proces doe je maar 1 keer in je leven en is een bewuste keuze. The Reconnection werkt een lange tijd door en draagt bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling en spirituele bewustwording.

Na de Persoonlijke Reconnection ervaren mensen vaak...

 • dat ze zich krachtiger en meer zichzelf voelen

 • dat ze beter kunnen vertrouwen op hun intuïtie

 • dat ze makkelijker beslissingen kunnen nemen in het leven

 • dat verborgen talenten of interesses naar voren komen

 • dat nieuwe mogelijkheden of mensen op hun pad komen

 • dat ze meer helderheid krijgen over hun zielsmissie

De Reconnection is een heel precies proces, afgestemd op jouw lichaam, waarbij gebruik gemaakt wordt van de Reconnective Healing frequenties. Zonder directe aanraking worden er energie lijnen en punten in je lichaam geactiveerd en (her)verbonden met de Ley lijnen van de aarde en het Universele raster. Zo krijg je bewust of onbewust weer toegang tot een tijdloos systeem van intelligentie. Ik begrijp dat dit heel zweverig klinkt, maar ik heb zelf ervaren wat voor een shift dit teweeg kan brengen. Ik voel mij diep verbonden met het grotere geheel. Dit heeft geleid tot andere keuzes in wonen en werken en meer bezield leven. 

Praktische informatie: The Reconnection bestaat uit 2 sessies die ±75/90 min. duren waarvan je ±35/45 min. geheel gekleed op een massagetafel ligt. Het voor- en nagesprek neemt ±30 min. in beslag. De sessies vinden plaats op aaneensluitende dagen of met maximaal 3 nachten ertussen. The Reconnection kan niet op afstand gegeven worden. Mocht je nog vragen hebben? Neem dan gerust contact met me op.

The Reconnection - € 333,- (totaal voor 2 sessies)

Per land staat dit bedrag vast. Dit is het specifieke frequentiegetal van The Reconnection. Het staat symbool voor de eenheid van de mens in lichaam, geest en ziel.​​ Het is verbonden met de hoge frequentie van 3 x 3 (de heilige drie-eenheid-verbinding met het universum) en maakt onderdeel uit van de sessie. 

reconnection-pic-4.jpg
GabieDevaney-ReconnectYourHeart-Healing-PersoonlijkeKrachtCoach-15.jpg

Wat is het verschil?

De essentie van Reconnective Healing is terug in balans komen. Dat kan op lichamelijk, geestelijk, emotioneel of spiritueel niveau zijn. Thuiskomen bij jezelf. Je kunt hier op elk willekeurig moment voor kiezen wanneer daar behoefte aan is. Bij een Reconnective Healing sessie werken mijn handen meer intuïtief rond om het lichaam. Sessies kunnen ook op afstand gegeven worden en aan kinderen of dieren. Meestal is 1 tot 3 sessies genoeg.

De Persoonlijke Reconnection stimuleert persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Dit proces is juist heel precies en dit onderga je maar één keer in je leven. Het bestaat uit twee sessies waarbij je als het ware opnieuw in verbinding gebracht wordt met jouw originele blauwdruk, de energiebanen in de aarde en het universum. Hierdoor kom je weer stevig op jouw pad te staan, kun je beter je intuïtie volgen en zal je je zielsmissie gemakkelijker herkennen en uitdragen. De Reconnection kan alleen in persona gegeven worden en is een bewuste persoonlijke keuze. 

Voel je na het lezen dit wil ik ervaren, neem dan gerust contact met me op.

Ervaringen van anderen

"Ik ben ontzettend dankbaar dat ik jou heb ontmoet en de drie sessies heb mogen ondergaan. Wat een geweldige ervaring is dat en wat een mooi mens ben jij!Naast de sessies hebben jouw openheid, vriendelijkheid en inzichten me ontzettend geholpen. Super bedankt!"

—  Annette

Gratis Reconnect Your Heart meditatie

Ervaar hoe eenvoudig het is om even een klein momentje voor jezelf te nemen en met behulp van een korte geleide meditatie weer in verbinding te komen met je hart ♥︎

Bedankt. Kijk in je mailbox.

Reconnective healing

"Energy flows where your attention goes"

- James Redfield -

bottom of page